Hakkımızda
Biz Kimiz
Catering sektörünün geleceğiyiz. Her geçen gün büyüyen hazır yemek ihtiyacını karşılamak için, sektörün deneyimli kadrolarının kurduğu, kurumsal tecrübesini, genç ve dinamik ekipleriyle birlikte büyüten bir organizasyonuz. Rasyo Kalitesini hem müşterilerimize hem de sektöre tanıtmaya büyük bir azimle devam ediyoruz.
Yemek üretmek bir tecrübe işidir. Sektör tecrübesiyle Rasyo Catering, tedarik aşamasından sunuma kadar, lezzet konusunda uzmanlaşmış kadrosuyla, artık br standart haline gelen Rasyo Kalitesinin en büyük garantisi. Rasyo'nun kurumsal kültürünün birikimiyle yaratılan lezzet, yıllardır Rasyo'nun mutlu müşterileri ile buluşuyor.
Standartlarla belirlenmiş niteliklerde sağlıklı ve güvenilir yemek üretmeyi kendisine amaç edinen Rasyo Catering, her geçen gün gelişmeye devam etmesi sayesinde Türkiye'nin her yerinde saygın bir müşteri portföyüne ulaşmıştır. Firmamız kurulduğumuz günden bu yana sahip oldugu müşteri memnuniyeti ve disiplinli hizmet anlayışı nedeniyle sektörün köklü ve güvenilen firmaları arasında yer almaktadır.
Günlük "Personel yemeği", "Taşıma Yemek", "Tabldot yemek", "Yerinde üretim yemek hizmeti" ihtiyaçlarınız, özel şirket yemekleri, toplantı ve piknik yemekleri, barbekü partileri, kokteyller, düğün yemekleri veya iftar sofraları... Yemek ihtiyacınız olan her noktada Rasyo Catering size, hak ettğiniz kaliteli hizmeti sunmak için var. Rasyo, kaliteli catering hizmetiyle çalışma hayatınıza dokunmaya devam ediyor.
Şirket Profilimiz
Toplam alanı 2000 m2 olan kapalı tesislerimizde, ISO 22000, ISO 9001 Gıda ve Kalite Yönetim standartları doğrultusunda, lezzet standardı kabul görmüş reçetelerimizle, yüksek hijyen koşullarında üretim yapıyor, üretimde kullandığımız malzemeleri de bu standartlar doğrultusunda seçiyoruz. Rasyo Kalitesiyle ürettiğimiz lezzetleri, Rasyo'nun mutlu müşterileri ile paylaşıyoruz.
Çalışan gelişimini kurumsal kültürümüzün bir parçası olarak benimsiyor, çalışanlarımızı ilk günlerinden itibaren destekliyoruz. Çalışanlarının tecrübe ve sektörel bilgi birikimini üst düzeye çıkarmayı stratejik hedefleri arasında konumlandıran Rasyo Catering, bu birikimi şirket içi ve dışı sürekli eğitimlerle pekiştirmek için bu konudaki planlamalarını sürekli hale getirmiştir.
Menü ve yemek üretim planlamalarını sahip olduğu Gıda Üretim Yönetim Sistemi ile gerçekleştiren Rasyo Catering, 50'yi aşan uzman ve sektörel deneyimi yüksek personeli sayesinde Türkiye genelinde hizmet verebilme kapasitesine sahip olmuştur. 200'ün üzerinde her biri alanında saygın müşteri portföyüne ulaşan Rasyo Catering, tedarik zincirİni de Türkiye'nin en çok bilinen ve genel kabul gören markalarından oluşturmuştur.
Kalite Politikamız
Kalite Yönetimini bir kuruluş felsefesi olarak benimseyen, "Rasyo Kalitesi" kavramını "Kaliteli Catering Hizmeti" ile eş anlamlı olarak kullanıp yerleştirmeye çalışan Rasyo Catering, toplam kaliteyi, Catering sektöründe rekabet gücünü artırmak ve maliyetleri düşürmek için en etkili yöntem olarak kabul etmektedir. Üretim ve Yönetim süreçlerindeki tüm çalışmalarını standartlara uygun olarak belgeleyen Rasyo Catering kalite politikası sayesinde rekabet gücünü artırmaktadır.
TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi'nin üzerine, gıda zinciri boyunca, ilk üretimden başlayarak tüketime kadar gıda güvenliğini sağlamak amacıyla kullanılan ISO 22000 standart belgesi, Helal Gıda Sertifikası, ISO 9001, ISO 14000, ISO 18001 belgelerini de ekleyen Rasyo Catering, en son COVID-19 Güvenli Üretim Belgesini de sertifikalarının arasına katmıştır. Tüm Sertifikalarımıza BURADAN ulaşabilirsiniz.
Rasyo Catering'de "Kalite Yönetimi", müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmek için tedarik aşamasından itibaren başlayan açık, şeffaf ve ölçülebilir bir yöntemle sürdürülür. Tedarik aşamasında başlayan kontroller sonucunda kabul edilen malzemelerin kalitesi, lezzet uzmanı aşçılarımızın maharetli ellerinde üretilen yemeğin lezzet kalitesini, dolayısıyla da müşteri memnuniyetini sağlayacağından, kalite yönetimimiz tedarik aşamasından başlayan ve müşteri memnuniyeti hedefine odaklanan kesintisiz bir süreçtir.